پیکسل ۸ معرفی و مشخصات کامل

پیکسل 8 پرو معرفی کامل
پیکسل ۸ پرو معرفی کامل

بررسی فعالیت های گوگل در حوزه تلفن های و معرفی کامل پیکسل ۸

گوگل بیش از یک دهه است که به عرصه تلفن های همراه وارد شده. با شنیدن نام گوگل شما هم احتمالا به یاد موتور جست و جو یا پلتفرم های گوگل می‌افتید. گوگل در سال ۲۰۱۰ با تلفن همراه G1 به این عرصه وارد شد. گوگل طی این سال ها محصولات خود را با کمک شرکت های بزرگی مثل ال جی و هواوی طراحی و به بازار عرضه می‌کرد. پیکسل ۸ ، جدید ترین گوگل را نیز در این مطلب به طور کامل بررسی‌ ‌می‌کنیم.

پردازنده مرکزی تلفن های همراه گوگل تا سال ۲۰۲۱ توسط شرکت آمریکایی کوالکام تامین می‌شد. گوگل طی یک اقدام جسورانه و استقلال خواه به سمت تامین پردازنده دستگاه های خود رفت. گوگل در سری تلفن های پیکسل ۶ با کمک شرکت سامسونگ اقدام به ساخت پردازنده ای اختصاصی به نام Tensor نمود.

در ادامه همراه تک ریپورتر باشید تا پیکسل ۸ که حاصل آخرین فناوری های گوگل در سال ۲۰۲۳ است را با هم بررسی کنیم.

بررسی سری های گوگل پیکسل

تلفن های هوشمند گوگل در سال ۲۰۱۶ از سری نکسوس به پیکسل تغییر نام دادند. در طی همین ساال ها بسیاری از شرکت های فعال در زمینه ساخت تلفن های همراه به سمت استفاده از حسگر های عمق سنج برای تصویر برداری پرتره بودند؛ گوگل با تکیه بر دانش برنامه نویسی قدرتمند خود گوشی های پیکسل را ارائه کرد که در زمینه پرتره نرم‌افزای بسیار قدرتمند ظاهر شدند . در سال ۲۰۲۱ شاهد ارائه پردازنده مرکزی (CPU) سری گوگل تنسور برای پیکسل ۶ بودیم. تنسور در نسل یک و دو از نوع ۵ نانومتری ساخته شده بود .

گوگل ابتدا فقط گوشی های پرچمدار عرضه می‌کرد. در سری پیکسل ۳ به بعد شاهد ارائه میان رده هایی با نام a با هدف جلب توجه در بازار تلفن های همراه میان رده بودیم. میان رده هایی مثل پیکسل ۳a و یا ۴a شاهد دوربین های قوی علارغم استفاده از سخت افزار های به مراتب ضعیف تر نسبت به پرچم دارها بودند.

پیکسل ۸ ؛ جدیدترین محصول گوگل در سال ۲۰۲۳

تیزر رسمی معرفی پیکسل ۸

پیکسل ۸ به تازگی معرفی شد. این پرچمدار جدید گوگل در دو سری پیکسل ۸ و پیکسل ۸ پرو به بازار عرضه شد. پیکسل هر ساله جسورانه تر و قدرتمند تر در رقابت با شرکت های رقیب ظاهر می‌شود. امسال ویدئو های متعددی توسط پیکسل ارائه شد تا اپل را به سخره بگیرد؛ این اتفاق توسط سامسونگ هم به طور جد پیگیری می‌شد و هر روزه شاهد تیتر ها و بعضا ویدئو هایی بودیم که حمله به رقیب بزرگشان یعنی همان اپل به وضوح در آنها قابل مشاهده بود.

در ادامه این مطلب به بررسی ویژگی های پرچمدار گوگل و معرفی کامل آن می‌پردازیم. ویژگی های این پرچمدار را نیز با سایر رقبای هم رده بررسی می‌کنیم.

بیشتر  آیفون 16 ؛ بررسی شایعات و احتمالات

طراحی و رنگ بندی پیکسل ۸

پیکسل ۸ و پیکسل ۸ پرو هر کدام در سه رنگ متنوع به بازار عرضه شده اند.

رنگ های پیکسل ۸ پرو شامل : مشکیآبیبژ

رنگ بندی پیکسل 8 پرو

پیکسل ۸ صفحه نمایش تخت دارد و مانند سری های قبل خمیده نیست.

دوربین های پیکسل ۸ پرو به تعداد سه عدد و همگی داخل باکس مشکی رنگ عقبی قرار گرفته اند. پیکسل ۸ معمولی هم دارای دو دوربین است. در نسل قبلی یعنی همان پیکسل ۷ پرو یکی از دوربین ها خارج محفظه مشکی رنگ قرار داشت که در سری ۸ شاهد آن نیستیم.

رنگ های پیکسل ۸ شامل : گلبهیمشکیخاکستری

رنگ بندی پیکسل 8

پیکسل ۸ پرو وزنی معادل ۲۱۳ گرم دارد. پیکسل ۸ نیز ۱۸۷ گرم وزن دارد. قاب جلویی و پشتی در هر دو مدل پرو و معمولی از ۲ Gorilla Glass Victus و  فریم آلومینیومی ساخته شده‌اند. مدل معمولی و مدل پرو همانند نسل قبل خود گواهی IP68 دارند و در برابر نفوذ گرد و خاک و آب مقاوم هستند.

این تلفن همراه طراحی زیبا با رنگ های دلنشینی دارد ولی نحوه طراحی دوربین و قرار گرفتن آنها به شکل یک نوار برجسته خوش آیند به نظر نمی‌رسد.

نمایشگر 

گوگل امسال از صفحه نمایش هایی تحت عنوان Actua display رونمایی کرد. در پیکسل ۸ شاهد استفاده از این صفحه نمایش با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۰۴۰ با نرخ نوسازی متغیر ۱۲۰- ۶۰ هرتز هستیم. پیکسل ۸ پرو نیز از صفحه نمایش Super Actua display با رزولوشن ۱۳۴۴×۲۹۹۲ بهره می‌برد. در نسخه پرو دامنه فرکانس صفحه نمایش از ۱ تا ۱۲۰ هرتز قابلیت تغییر دارد.

گوگل امسال در ضمینه روشنایی صفحه نمایش سنگ تمام گذاشت. در سری پیکسل ۷  پرو شاهد صفحه نمایش با حداکثر ۱۵۰۰ نیت روشنایی بودیم. پکسل ۸ روشنایی ۲۰۰۰ نیت و پیکسل ۸ پرو روشنایی ۲۴۰۰ نیتی را مقدار روشنایی خود اعلام کرده است که رقمی فوق العاده است.  آیفون های سری ۱۵ حداکثر ۲۰۰۰ نیت و گلکسی اس ۲۳ اولترا ۱۷۴۰ نیت روشنایی صفحه نمایش دارد. به نظر می‌رسد پیکسل ۸ در زمینه روشنایی صفحه نمایش سایر رقبای خود را بلعیده است.

یکی از اتفاقات بدی که کاربران پیکسل ۸ گزارش کرده اند ، ایجاد برآمدگی هایی روی صفحه نمایش گوشی است. گوگل اعلام کرده است که مشکلی در عملکرد صفحه نمایش گوشی ایجاد نمی‌کنند. حالا سوال اینجاست که کاربران علاقه مند به اسکرول روی یک صفحه حباب حبابی هستند؟

ابعاد صفحه نمایش در مدل معمولی ۶.۲ اینچ و در مدل پرو ۶.۷ اینچ از نوع OLED است.

سخت افزار 

 Tensor G3 پردازنده
پردازنده Tensor G3

گوگل امسال سومین نسل از پردازنده های خود تحت عنوان Tensor G3 را معرفی کرد. این پردازنده با همکاری سامسونگ ساخته شده است و تراشه ای ۴ نانومتری و ۹ هسته‌ای است. طبق بررسی های انجام شده به نظر می‌رسد این پردازنده توانی در حد A14 Bionic دارد و در حد A17 Pro  اپل که در آیفون ۱۵ پرومکس استفاده شده است نیست.

بیشتر  بررسی گوشی گلکسی S23 Ultra جدیدترین پرچم دار سامسونگ

رم گوشی در مدل معمولی ۸GB و در نسخه پرو ۱۲GB است و نسبت به سری قبلی پیکسل پیشرفت کرده است. پیکسل در سری معمولی حافظه‌ای با ظرفیت های ۱۲۸/۲۵۶GB عرضه کرده است. نسخه پرو حافظه ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲GB و ۱TB دارد.

گوگل بعد از عرضه پیکسل ۸ اجازه نصب اپ های بنچمارک را روی دستگاه های خود از گوگل پلی نداد. این کار گوگل باعث شد تا کابرارن حس کنند گوگل علاقه ای به مقایسه و به چالش کشیدن دستگاه جدیدش ندارد.

دوربین 

تلفن های همراه پیکسل را با دوربینشان می‌شناسند. هر ساله گوگل تلاش های متعددی در زمینه ارتقاع دوربین های خود چه از طریق نرم‌افزاری و چه از طریق سخت افزاری انجام می‌دهد. پردازش های نرم افزاری که گوگل روی تصاویر و ویدئو ها انجام می‌دهد را در بخش نرم‌افزاری به صورت جداگانه بررسی می‌کنیم؛ بعضی از این قابلیت ها برای اولین بار در صنعت تلفن های همراه شاهدشان هستیم .

نسخه معمولی دارای ۵۰MP Wide و ۱۲MP Ultra Wide است . نسخه پرو علاوه بر دوربین اولترا واید دوربین تله فوتو ۴۸ مگاپیکسلی دارد و دوربین اولترا واید آن نیز بر خلاف نسخه معمولی ۴۸ مگاپیکسلی است.

دوربین سلفی در هر دو نسخه ۱۰.۵MP است و شاهد اصافه شدن قابلیت اوتو فوکوس به آن هستیم، این قابلیت در نسل قبلی وجود نداشت.

در بخش دوربین با توجه به پردازش های نرم‌افزاری گوگل شاهد تصاویر خیره کننده‌ای هستیم. در بین پرچمداران رقابت پر فشاری را روی دوربین های می‌بینیم ؛ گوگل پیکسل ۸ می‌توان گفت یکی از سرافرازان این رقابت است.

نرم افزاری 

هر ساله گوگل در این بخش با توجه به توانمدی هایش خوش می‌درخشد. گوگل در ابتدای ورود به ساخت تلفن همراه به نحوی می‌توان گفت از لحاظ نرم افزاری دستگاه را پوشش می‌داد و از لحاظ سخت افزاری حرفی برای گفتن نداشت و به سایر شرکت ها متکی بود و رفته رفته وابستگی خود را کاهش داد.

گوگل هر ساله جدید ترین نسخه اندروید را برای تلفن های همراه خود ارائه می‌دهد . پیکسل ۸ طبق هم رویه با اندروید ۱۴ عرضه شد. اندروید ۱۴ مانور های متعدی در زمینه هوش مصنوعی انجام داده است؛ برای مثال در اندروید ۱۴ می‌توانید با استفاده از هوش مصنوعی برای خود تصویر زمینه بسازید.

هوش مصنوعی 

یکی دو سالی است که تمامی شرکت های فعال در فناوری با معرفی محصولات خود ، ویژگی های جدید خودشان را که مبتنی بر هوش مصنوعی یا پردازش های ابری هستند به طور جد پیگیری و ارائه می‌دهند؛ گوگل هم از این معرفی ها مستثنی نیست، علاوه بر این گوگل دستی در برنامه نویسی و ویژگی های قدرتمندی از این قبیل دارد که انتظارات را از این شرکت بالا تر می‌برد.

بیشتر  Galaxy S23 FE معرفی و بررسی

گوگل امسال در هوش مصنوعی خود (google bard) ویژگی هایی را توسعه داده که پیکسل ۸ هم از آنها بی بهره نمانده است. اگر یک مقاله یا مطلب دارید که وقت کافی برای مطالعه آن نداشته باشید می‌توانید از گوگل کمک بگیرید؛ هوش مصنوعی گوگل به راحتی برای شما مطلب را آنالیز می‌کند و خلاصه‌ی آن را به شما ارائه می‌دهد.

مجیک اریزر یکی دیگر از ویژگی هایی است که گوگل آن را توسعه داده و گوشی های پیکسل از آن برخوردار هستند. مجیک اریزر به راحتی سوژه های مختلف تصویر را حذف می‌کند؛ سوژه های مد نظر شما را انتخاب می‌کند و می‌توانید آنها را در تصویر حرکت دهید ؛ حتی اگر آبجکت شما گوشه ای از آن حذف شده باشد به راحتی آن را بازسازی می‌کند و شما را حیرت زده می‌کند.

ایودیو مجیک اریزر  ویژگی دیگری را به شما ارائه می‌دهد ، با این ویژگی نویز محیط را حذف کنید ولی ویژگی خیره کننده ای به نظر نمی‌رسد اما عملکرد خوبی دارد.

قابلیت مجیک اریزر

این سه ویژگی را از دست ندهید:

  1. Best Take
  2. Zoom Enhance
  3. Video Boost

با ویژگی بست تیک ، عکس های متعددی که شما گرفته‌ابد را بررسی می‌کند و بهترین حالت چهره را می‌توانید برای افراد عکس انتخاب کنید. اگر در یک عکس شما چشمانتان بسته باشد یا لبخند به لب نداشته باشید به راحتی قابل اصلاح هستند.

قابلیت بست تیک
قابلیت بست تیک

اینهنس به شما امکان اصلاح تصاویر را در حالت زوم نرم‌افزاری می‌دهد. زوم اپتیکال پیکسل ۸ در بیشترین حالت ۵X است ولی بزرگنمایی نرم‌افزاری ۳۰ برابری برای شما در دسترس است. بزرگنمایی ۳۰ برابری موجب از بین رفتن کیفیت تصاویر می‌شود؛ پیکسل ۸ با استفاده از قدرت هوش مصنوعی ،َ کیفیت عکس ها را در حالت زوم افزایش چشم گیری می‌دهد.

ویدئو بوست قابلیت ابری است که گوگل ارائه داده است. اگر از ویژگی های ویدئو خود راضی نیستید ، نور کافی ندارد یا به اندازه کافی تصاویر ویدئو شارپ نیستند ،  می‌توانید به راحتی ویدئو خود در سرور های گوگل آپلود کنید. گوگل با پردازش ویدئو شما روی سرور هایش ، یک نتیجه اصلاح شده و خیره کننده را به شما ارائه می‌دهد . وقتی ویدئو شما آماده باشد برای دانلود آن ، به شما  نوتیفیکشن ارسال می‌کند.

قابلیت های دیگری نیز از طریق اندروید ۱۴ روی آن قرار گرفته است که توسط سایر دستگاه های اندرویدی قابل استفاده خواهند بود.

آپدیت ۷ ساله اندرویدی !

گوگل با پشتیبانی ۷ ساله نرم‌افزاری از پیکسل ۸ ، رکور جدیدی در بین غول های صنعت موبایل ثبت کرد. تلفن های همراه پیکسل ۸ تا سال ۲۰۳۰ آپدیت نرم افزاری و امنیتی دریافت می‌کنند. گوگل قصد دارد تا اندروید ۲۱ را برای پرچمدارش ارائه دهد.

در حال حاضر اپل با پشتیبانی ۵ ساله سیستم عامل آی او اس و سامسونگ با آپدیت ۴ نسل اندروید و ۵ سال آپدیت امنیتی،‌ توسط گوگل درهم پیچیده شده‌اند. گوگل با ارائه آپدیت ۷ ساله تنها شرکت بزرگی است که این رقم را برای آپدیت نرم افزاری دستگاه هایش اعلام نموده است. ( تلفن همراهی به نام Fair Phone 5 یک میان رده از برندی نا آشنا ادعا کرده برای دستگاهش آپدیت ۱۰ ساله ارائه می‌دهد)

بیشتر  A55 و A54 مقایسه و بررسی میان‌رده‌های محبوب سامسونگ

باید دید آیا تراشه Tensor G3 گوگل توانایی پشتیبانی و اجرای اندروید های بالاتر را داراست یا اینکه این تلفن همراه می‌توانند به مدت ۷ سال به خوبی کار کنند و تا سال ۲۰۳۰ قابل استفاده باشند ؟!!

باتری

باتری پیکسل ۸ پرو ۵۰۵۰mA/h و باتری نسخه معمولی ۴۵۷۵mA/h  ظرفیت دارد. آداپتور شارژ هم به ترتیب ۳۰W و ۲۷W هستند. دستگاه از شارژ وایرلس هم پشتیبانی می‌کند. سه شرکت اپل ، سامسونگ و گوگل در زمینه آداپتور شارژر در مقایسه با شرکت چینی شیائومی بسیار ضعیف عمل کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند. گوگل شارژدهی این دستگاه را ۲۴ ساعت اعلام کرده است.

قیمت 

پیکسل ۸ معمولی با قیمت پایه ۶۹۹$ عرضه شده ، قیمت پایه پیکسل ۸ پرو نیز ۹۹۹$ اعلام شده است. قیمت سری پیکسل نسبت به سال قبل حدود ۱۰۰$ افزایش پیدا کرده است. در بخش قیمت شاید گوگل کمی زیاده روی کرده و این قیمت باعث می‌شود رقبای پیکسل برای انتخاب وسوسه کننده تر به نظر برسند. البته باید ببینیم ویژگی های ابری نظیر Video Boost و سرویس های هوش مصنوعی چقدر برای گوگل هزینه دارد.

جمع بندی 

اگر با شرکت گوگل میانه خوبی دارید و از گوگل فن هستید، این دستگاه می‌‌تواند گزینه مناسبی باشد. گوگل هر ساله در سری پیکسل خود تمام تلاشش را میکند تا بهترین تصاویر و ویدئوها را به کاربرانش ارائه دهد . پردازش های نرم افزاری قوی قبل و بعد از ثبت تصاویر هم به یاری پیکسل ها می‌آیند تا شاهد عملکرد خیره کننده دوربین ها باشیم .

گوگل امسال با ارائه آپدیت ۷  ساله برای پیکسل ۸ خیال خریداران را از استفاده طولانی مدت از این دستگاه راحت کرد. در بعضی زمینه‌ها شاهد نوآوری های خوبی در سطح نرم افزاری بودیم که همین هم موضوع را هم از گوگل انتظار داشتیم. ۷

در بحث روشنایی صفحه  ، گوگل عدد خیره کننده ای‌ را اعلام کرده است ولی در بقیه زمینه ها شاهد پیشرفت چشمگیر یا پشت سر گذاشتن رقبا به صورت جدی نبودیم.

با این حال این سلیقه شماست که تصمیم نهایی را رقم می‌زند ؛ تنها گوشی غول بزرگ نرم افزاری جهان گوگل ، لاکچری بودن اپل یا فناوری های سخت افزاری غول کره‌ای سامسونگ ؟؟

نظر خود را دربخش کامنت ها با ما در میان بگذارید.

در صورت تمایل دوباره به سایت ما سر بزنید و ما را مهمان اسکرول های دوست داشتنی خود کنید …

تک ریپورتر همراه تکنولوژی ، همگام آینده.

جدیدترین مطالب

تبلیغات

بیشترین بازدید ها

لینک شبکه های اجتماعی

Instagram
Telegram

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up